E-novice

Novice / Počitnice

Razvrsti po: datumu objave abecedi

13.07.2012

Mišek Minimus je malo zrasel in vabi k novim dogodivščinam rimske družine »

Ste pripravljeni, da gremo naprej?
Saj res, počitnice so, in najbrž vam še na misel ne pride, da bi vzeli v roke knjigo, ki se ji reče učbenik. Ta čas gulijo učbenike predvsem tisti, ki se pripravljajo na popravni izpit.
Toda Minimus in Minimus secundus sta drugačna učbenika. Zagotovo sta prva učbenika latinščine pri nas, ki sta namenjena otrokom. Pri Modrijanu se namreč predlogu, naj za slovenski knjižni trg pripravimo učbeniški komplet svetovno znane avtorice Barbare Bell Minimus, nismo mogli upreti, čeprav slovenska osnovna šola še ni odkrila preštevilnih prednosti, ki jih prinašata zgodnje učenje latinščine ter spoznavanje rimske in grške kulture.

objavljeno v rubriki: Počitnice

17.02.2011

Želimo vam razposajene zimske počitnice! »

V ponedeljek, 21. februarja, se pričenjajo zimske počitnice, prvič po daljšem obdobju enotne za učence po vsej Sloveniji. Ali je to razumna odločitev ali ne, vas že kakšen mesec sprašujemo v anketi na naših zelenih straneh, in večina se strinja, da je bilo poenotenje nespametno in da bo zato na smučiščih velika gneča. Najbrž bo podobno tudi v zdraviliščih, a počakajmo. Anketo bomo zato pustili še kakšnih 14 dni po počitnicah. Kliknite na svoj odgovor, če tega še niste naredili.

objavljeno v rubriki: Počitnice

24.06.2010

Srečno, maturantje! »

Maturantje danes opravljajo še zadnje obveznosti za maturo 2010, katere rezultati bodo znani 14. julija. Založba Modrijan želi maturantom kar najboljše rezultate ter nepozabne »najdaljše počitnice v življenju«.

objavljeno v rubriki: Počitnice

23.04.2010

Želimo vam prijetne počitnice! »

Učiteljem, učencem in dijakom ter njihovim staršem želimo prijetne in sproščene počitnice! Odložite učbenike in skrbi ter si raje privoščite veliko dobrega branja! Založba Modrijan

objavljeno v rubriki: Počitnice

Vaša košarica


Vaša košarica je prazna.