E-novice

Novica

Z izidom delovnega zvezka Ste jo videli že, srno? je zaokrožen učbeniški komplet za naravoslovje v 7. razredu

03.08.2017

Poleg strokovnega dela z učbenikom Ste jo videli že, srno? in samostojnega raziskovanja z Naravoslovnim dnevnikom je zdaj omogočeno tudi še bolj poglobljeno spoznavanje snovi, ki ga lahko učencem nudi samo uporaba delovnega zvezka. Izšel je namreč delovni zvezek Ste jo videli že, srno? za naravoslovje v 7. razredu. V njem so naloge za ponavljanje in utrjevanje snovi in še okoli 50 dejavnosti, ki so opremljene z opisom postopka njihove izvedbe. Delovni zvezek vsebuje tudi aktivacijsko kodo za dostop do brezplačne uporabe i-učbenika. Tega bogatijo številne zanimive multimedijske vsebine – videoposnetki, 3D-modeli in interaktivna orodja.
V začetku novega šolskega leta bodo na naših spletnih straneh na voljo tudi rešitve.

Staša Tome, Blanka Ravnjak, Saša A. Glažar, Robert Repnik

Ste jo videli že, srno?

objavljeno v rubriki: Novo za šolo

Sorodne novice

na vrh strani

14.05.2010

Manj ugank pri slovenščini »

Izšel je učbenik Znanka ali uganka 7, Slovenščina za 7. razred osnovne šole, ki ga je Strokovni svet RS za splošno izobraževanje potrdil 18. 3. 2010. Z njim bo pri slovenščini gotovo manj ugank, pouk pa pester in hkrati dovolj sistematičen.
Prav tako že pripravljamo delovni zvezek Znanka ali uganka 7, ki bo izšel pred novim šolskim letom. V njem boste našli dovolj raznolikih vaj za vse šolsko leto, s katerimi bodo učenci lahko utrdili snov iz učbenika.

objavljeno v rubriki: Novo za šolo

29.03.2010

Izšel je delovni učbenik Mlinček »

Pravkar je izšel delovni učbenik Mlinček za medpredmetno povezovanje v 1. razredu osnovne šole, ki so ga napisali Dušan Krnel, Tatjana Hodnik Čadež in Tatjana Kokalj. Učbenik sestavljajo trije zvezki.

objavljeno v rubriki: Novo za šolo

Vaša košarica


Vaša košarica je prazna.