E-novice

Splošni prodajni pogoji

Vse cene so navedene v evrih (€ ) in že vključujejo 5-odstotni DDV. Modrijan založba, d. o. o. (v nadaljevanju: Založba) jamči možnost nakupa po pogojih (cene, popusti, darila, način dostave, soudeležbe pri poštnini ...), ki so veljali na dan naročila. Založba si pridržuje pravico do sprememb cen ter pravico do napake pri objavi cene.

Če ni drugače označeno, veljajo cene izdelkov od izida do odprodaje zalog. Veljavnost cen knjig, ki imajo popust, je označena na strani, kjer so prikazane knjige s popusti. Velja originalni račun, ki ga prejmete ob plačilu oziroma ob dostavi v povezavi s splošnimi pogoji, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila.

Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku. Sklenjena pogodba je shranjena v informacijskem arhivu na sedežu Založbe. Dostop do pogodbe je mogoč na sedežu Založbe, in sicer vsak delovni dan od 8.30 do 15.00.

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov in GDPR.

Založba si pridržuje pravico, da izjemoma (delno) odstopi od izvedbe naročila v primerih, če naročenih knjig ni več na zalogi, če je ugotovljena povečana plačilna rizičnost kupca, če naročilnica ni bila izpolnjena v skladu s splošnimi pogoji ali če je prišlo do očitne napake v ceniku. V vseh takih in podobnih primerih vas bomo o morebitnem odstopu od pogodbe z naše strani takoj obvestili.

S klikom na gumb »Zaključi in oddaj naročilo« potrjujete, da ste kot kupec seznanjeni s prodajno-plačilnimi pogoji in varstvom osebnih podatkov in da ste bili na to ob nakupu izrecno opozorjeni.

Kodeks ravnanja po ZEPT: Modrijan založba, d. o. o., posluje v skladu z zakonom o elektronskem poslovanju na trgu in na njegovi podlagi sprejetimi predpisi.

Vaša košarica


Vaša košarica je prazna.