E-novice

Pomoč pri e-nakupu

 

POSTOPEK NAKUPA

1. Izdelke (knjige, učbenike in druga gradiva) dodajate v košarico s klikom na gumb »košarica«, ki je poleg opisa knjige oziroma učbenika.
Če gumba ni, izdelek bodisi še ni na voljo (je v pripravi oziroma v tiskarni) ali pa je že arhiviran.
Košarica je ena sama in lahko vanjo naložite tako knjige (rdeče strani) kakor učbenike (zelene strani).

2. Vsebina košarice je prikazana v desnem zgornjem kotu. Potem ko ste v košarico naložili vse želene izdelke, kliknite na gumb »na blagajno«.

3. Zdaj ste v koraku »1. Košarica« in lahko še enkrat pregledate svojo košarico. Še vedno lahko iz nje odstranite izdelke, spremenite njihovo količino in preverite, kakšni so dodatni stroški (stroški dostave itd.). Pri naročilu nad 55 € je dostava brezplačna.
S klikom na gumb »Nadaljuj z nakupom« se vrnete na spletno stran in nadaljujete s pregledovanjem vsebine, s klikom na gumb »Na blagajno« pa postopek nakupa nadaljujete.

4. V drugem koraku »2. Prijava« se morate prijaviti v svoj uporabniški račun. Če ste pri nas že kdaj opravili nakup, se prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom. Če kupujete prvič, kliknite na gumb »Registracija«, da ustvarite uporabniški račun.

5. Pri registraciji morate izpolniti vsa vnosna polja, ki so označena z zvezdico (*). Nato pritisnite gumb »Registracija«.
Če so bili podatki pravilno vneseni, boste na svoj e-naslov, ki ste ga vnesli ob registraciji, z naslova prodaja@modrijan.si prejeli sporočilo s povezavo za aktiviranje računa. S tem vas zavarujemo pred zlorabo vaših osebnih podatkov.
V e-sporočilu prejmete tudi uporabniško ime in geslo.
S klikom na aktivacijsko povezavo v prejetem sporočilu boste samodejno prijavljeni v spletno košarico, kjer boste lahko s klikom na gumb »Nadaljuj« nakup izpeljali do konca.
ČE SPOROČILA NISTE PREJELI, NAJPREJ PREVERITE, ALI JE PRISTALO MED NEŽELENO/VSILJENO POŠTO (za to obstaja precejšnja verjetnost, če uporabljate e-naslov ime@gmail.com). Svetujemo, da naš naslov takoj vključite med varne pošiljatelje.
Ob kakršnihkoli težavah pri registraciji oziroma nakupu pišite na prodaja@modrijan.si.

6. V koraku »3. Dostava in plačilo« izberite naslov za dostavo in način plačila. Če se »Naslov za dostavo« razlikuje od tistega, ki ste ga vnesli ob registraciji, izberite možnost »Na drug naslov« ter vnesite druge kontaktne podatke.
Izbrano potrdite s klikom na »Nadaljuj«.

7. V koraku »4. Potrditev naročila« lahko še vedno prekličete naročilo. Če pa želite z nakupom nadaljevati oziroma ga zaključiti, pritisnite gumb »Potrdi naročilo«. V tem koraku še enkrat preglejte svoje naročilo, da preprečite morebitne napake.

8. Z zadnjim korakom »5. Status naročila« je naročilo oddano in vaš nakup zaključen.
Prejeli boste e-sporočilo, da je vaš nakup uspešno izpeljan. Če sporočila ne boste dobili, prosimo, da nas čim prej kontaktirate (prodaja@modrijan.si).

 

MODRA CENA IN PONUDBA TEDNA

Modra cena je cena, ki je nižja za najmanj 5 % od redne cene in velja izključno za e-nakup. Modro ceno imajo vse knjige v spletnem katalogu, od katerih izida je minilo 6 mesecev ali več, in knjige, ki so na voljo v akcijski, promocijski ali prednaročniški ponudbi. Ob nakupu učbenikov in drugih učnih gradiv (Šolski program) modra cena ni na voljo.

Ponudba tedna je občasna ponudba knjige po našem izboru (po izteku veljavnosti ECK), za katero vam ob hkratnem nakupu najmanj enega izdelka (knjige ali učbenika) v e-knjigarni priznavamo 20-odstotni popust na modro ceno.
Ponudba posamezne knjige velja praviloma en teden, ob posebnih priložnostih pa tudi dlje. Ponudba tedna velja izključno za e-nakup in je ni mogoče zahtevati ob kakšni drugi obliki naročila.
Postopek nakupa knjige v Ponudbi tedna je enak kot pri preostalih knjigah. 20-odstotni popust se samodejno obračuna v trenutku, ko se s košarico, v kateri je poleg knjige v Ponudbi tedna še kak drug izdelek, odpravite na blagajno.