E-novice

Plačilo in dostava

Ob nakupu na sedežu Založbe lahko račun poravnate z gotovino ali kartico. Sprejemamo kartice Maestro, MasterCard, Visa, Karanta, Diners in American Express.

Račun za knjige, dostavljene po pošti, plačate po povzetju ali po predračunu z univerzalnim plačilnim nalogom (UPN).
1. Ob plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna bančno provizijo, in sicer 1,22 € ne glede na vrednost nakupa.
2. Ob plačilu po predračunu račun poravnate z UPN, in sicer najpozneje do datuma, navedenega na predračunu. Plačilo opravite prek svoje spletne banke ali na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. Račun za knjige v prednaročilu, naročene prek spleta, poravnate po predračunu.

Če se odločite za plačilo na več obrokov, ob prevzemu pošiljke poravnate prvi obrok, preostale pa z UPN, ki jih dobite skupaj z naročenimi knjigami, najpozneje do navedenih datumov.

Ob spletnem nakupu obročno plačilo ni mogoče, prav tako ne plačilo s kartico.

Naročene knjige navadno dostavimo v 2–3 delovnih dneh po prejetju naročila oz. plačilu po predračunu na katerikoli naslov v Sloveniji. (Če menite, da vaše naročilo zamuja z dostavo, nas o tem obvestite na prodaja@modrijan.si ali pokličite na (01) 236 46 00.)
V obdobju izjemno povečanega zanimanja za nakup jamčimo dostavo v največ 7 dneh od prejema naročila oz. po izidu, če je bil nakup prednaročniški.
Naročeno lahko prevzamete tudi osebno, in sicer vsak delovni dan od 8.30 do 15.00 na sedežu Založbe (Poljanska cesta 15, Ljubljana). O osebnem prevzemu nas obvestite najmanj en dan prej na telefonsko številko (01) 236 46 00.
Za dostavo knjig v tujino nam pišite na prodaja@modrijan.si ali nas pokličite na (01) 236 46 00.

Stroški dostave po pošti (poštnina) se obračunavajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije in znašajo 3,30 €. Če vrednost nakupa presega 55 €, poštnino poravna Založba. Ob naročilu prek Modrijanovega klicnega centra poštnino poravna Založba ne glede na vrednost nakupa.
Za dostavo zunaj države zaračunamo dejanske stroške poštnine po ceniku Pošte Slovenije ne glede na vrednost nakupa.

Vaša košarica


Vaša košarica je prazna.