E-novice

Novica

Nova Modrijanova knjigarna – vabljeni na Poljansko 15 v Ljubljani! Na voljo vse knjige založbe Modrijan.

23.08.2018

 

Založba Modrijan ima novo pridobitev!

Z današnjim dnem je v prostorih založbe Modrijan na Poljanski cesti 15 v Ljubljani na stežaj odprla svoja vrata prava mala knjigarna. Toda majhna je le po površini, medtem ko ponuja zelo veliko. V njej boste namreč našli vse knjige založbe Modrijan.

Še bolj je razveseljivo to, da boste samo v prostorih naše nove knjigarne lahko kupili nekatere Modrijanove knjige po posebej ugodnih cenah. Kot darilo ob odprtju smo za vas izbrali lepo število različnih naslovov zadnjih izvodov knjig, tako leposlovja kot strokovne literature, ki so vam na voljo za ceno ene dobre kave – za pičla 2 evra.

Vsak mesec bomo v svoji novi knjigarni pripravljali tudi ekskluzivne akcijske ponudbe, ki jih bo pametno spremljati.

 

Vabljeni na obisk naše nove knjigarnice na Poljanski cesti 15!

 

objavljeno v rubriki: Predstavljamo

Sorodne novice

na vrh strani

23.11.2010

Knjižna zbirka Intermundia – tri tisoč strani znanja »

V knjižni zbirki Intermundia je izšla že osma knjiga: Jezikovni nagon kanadskega eksperimentalnega psihologa in kognitivista Stevena Pinkerja.

V zbirki Intermundia (prvo knjigo smo izdali spomladi 2007) objavljamo poljudnoznanstvene knjige, namenjene zahtevnejšim bralcem – tistim, ki od knjige pričakujejo več, kot obljublja zgolj njen naslov ali reklamno geslo. Najpomembnejša značilnost teh knjig je interdisciplinarnost, saj svoje probleme obravnavajo z vključevanjem različnih vidikov, pristopov, idej. Zbirka Intermundia je nastala iz želje po preseganju zaprtosti v težko umljive stolpe posameznih znanstvenih disciplin, zato nam gre za vzajemno oplajanje klasičnih naravoslovnih in družboslovnih obravnav. Želja po interdisciplinarnosti pa ne pomeni povezovanja česarkoli in za vsako ceno, saj nam je tuj populistični senzacionalizem brez ustrezne znanstvene globine in ostrine. Knjiga mora bralcem postreči z znanjem, ki je spoj najboljšega, kar premorejo različni svetovi človekovega védenja.

objavljeno v rubriki: Predstavljamo