Avtor

Andrew Matthews

Andrew Matthews

avstralski avtor, ilustrator in predavatelj, 1957

Andrew Matthews po vsem svetu predava o naravnanosti, sreči, uspehu in bogastvu. Njegovih seminarjev in predavanj se je v Avstraliji, Aziji in Severni Ameriki udeležilo že več kot milijon ljudi. Andrew zna poenostaviti zapletene stvari in enako lahkotno nagovoriti direktorje, uslužbence in dijake. Predstavitve prepleta s humorjem in sproti s svetlobno hitrostjo riše karikature! Nastopil je v tri tisoč radijskih in televizijskih oddajah na štirih celinah, kot predavatelj pa dobiva vabila z vsega sveta.
Njegove knjige so bile prevedene v petintrideset jezikov, njihova prodaja pa je v šestdesetih državah že presegla pet milijonov izvodov.

Oglejte si avtorjevo spletno stran: www.andrewmatthews.com.

Knjige

na vrh strani

Sreča v težkih časih »

Andrew Matthews »

Kako preživeti, ko smo popolnoma brez denarja. Kako razmišljajo srečni ljudje – in kako jim lahko postanemo bolj podobni. Kako smo si lahko všeč, še preden shujšamo za dvajset kilogramov. Kako se znajdemo, ko izgubimo službo. Kako smo lahko srečni, še preden srečamo ljubezen svojih sanj.
Odgovore na takšna in podobna vprašanja bo pomagala poiskati knjiga, ki prihaja med bralce ravno pravi čas. Avtor nam prijazno in duhovito razkriva nekatere temeljne življenjske resnice in nam s številnimi nasveti pomaga preživeti tudi v najtežjih obdobjih.

več »